A and Partners-Interior Design by Alvin Jo and Anson Ng

Alvin Jo and Anson Ng Presents The a and Partners Interior Design

Alvin Jo and Anson Ng, the creator of the highlighted work Alvin Jo and Anson Ng's A and Partners Interior Design explicates, Tinted mirror was carefully used on the wall adjacent to the staircase, thus creating a symmetrical vision. The existing staircase which was occupying 25% of the space was transformed to be the main sculpture of attraction. Coated flat metal bar was used to finish up the railing, showcasing a simple yet sophisticated detail. On the upper level, there are tables set for group dining and private dining. To achieve privacy, the metal finished communal table was placed away from the private dining to give a theatrical appearance to the narrow space available..

A and Partners-Interior Design by Alvin Jo and Anson Ng Images:

VIA: http://competition.adesignaward.com/design.php?ID=35663

End of the article, click here to go back to previous page, or alternatively go back to Design Reporter homepage.

Copyright © 2010 - 2017 Design Reporter - design-reporter.com - All Articles