Installation by Beck Storer & Paul Meeuwsen

Beck Storer & Paul Meeuwsen Demonstrates The The Reflection Room Installation

Beck Storer & Paul Meeuwsen , the author of the highlighted design Installation:The Reflection Room by Beck Storer & Paul Meeuwsen explicates, Inspired by the colour red, which symbolises good fortune in Chinese Culture, The Reflection Room is a spatial experience that has been created entirely out of red mirrors to create an infinite space. Inside, typography plays the role of connecting the audience to each of the Chinese New Year’s main values and prompts people to reflect on the year that has been and the year ahead..

Installation by Beck Storer & Paul Meeuwsen Images:

VIA: http://competition.adesignaward.com/design.php?ID=52998

End of the article, click here to go back to previous page, or alternatively go back to Design Reporter homepage.

Buy and Sell Design
Copyright © 2010 - 2018 Design Reporter - design-reporter.com - All Articles