Award Winning Paradox House Design Studio With Gallery

Catherine Cheung Exhibits The Paradox House Design Studio With Gallery

Catherine Cheung, the project leader of the award winning project DESIGN STUDIO WITH GALLERY:PARADOX HOUSE by Catherine Cheung points out, A split-level warehouse turned chic multimedia design studio, Paradox House finds the perfect balance between functionality and style while reflecting its owner unique taste and way of life. It created a striking multimedia design studio with clean, angular lines that showcases a prominent yellow-tinted glass box on the mezzanine. Geometric shapes and lines are modern and awe-inspiring but tastefully done to ensure a unique working space..

Award Winning Paradox House Design Studio With Gallery Images:

VIA: http://competition.adesignaward.com/design.php?ID=26725

End of the article, click here to go back to previous page, or alternatively go back to Design Reporter homepage.

Design Competitions
Copyright © 2010 - 2017 Design Reporter - design-reporter.com - All Articles